CMS

Dankzij ons zelfgeschreven CMS is het onderhouden en aanpassen van uw website heel eenvoudig. Zo heeft de klant geen dure licentiekosten, en kan hij deze content aanpassingen steeds zelf doorvoeren. Bovendien passen wij ons CMS steeds aan op maat van uw project.

Aanpasbare websites met eenvoudig CMS

Met ons eigen ontwikkeld CMS zijn aanpassingen en onderhoud van uw website heel eenvoudig. Wij streven naar een geordend en gestructureerd systeem, dat toepasselijk Mendeleev gedoopt werd. Ons content management systeem stelt de klant in staat om aanpassingen aan de content, teksten en illustraties, steeds zelf door te voeren. Zo kan iedereen zonder enige technische achtergrondkennis steeds de gewenste aanpassingen maken. Mocht toch enige hulp nodig zijn, helpen wij onze klanten met onze helpdesk steeds met plezier verder. 

Ons CMS is maatwerk

Onze ervaren programmeurs passen het CMS steeds aan op maat van het project. Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke functionaliteiten van een onderneming. In samenspraak wordt een concreet plan opgesteld. Aan de hand van de wensen van de klant worden de te ontwikkelen modules bepaald. Voorbeelden zijn de elektronische nieuwsbrieven, product catalogus, vacatures, klantenbeheer, immo-module, restaurant-module, autohandelaars-module. Met ons CMS bieden wij een totaaloplossing voor het volledig beheren van uw website. Wanneer de behoeftes van uw organisatie wijzigen, worden aanpassingen in het CMS eenvoudig doorgevoerd.

Uw website met de laatste updates

Met ons CMS wordt het voor onze klanten heel eenvoudig om hun website te beheren. De verschillende uitgewerkte modules bieden de mogelijkheid om de website aan te passen en te onderhouden. Het CMS laat u onder andere toe om een onderscheid te maken tussen intranet en extranet, eenvoudig te navigeren, nieuwsberichten te posten, vragen van klanten te beantwoorden, toegang tot Google Analytics, pagina’s en productoverzicht aan te passen, elektronische formulieren te beheren, en meer. Bovendien is de structuur SEO-vriendelijk opgebouwd. 

Contacteer Webatvantage voor eenvoudige updates aan uw website via een gebruiksvriendelijk CMS. 

U kan ook bij ons terecht voor webdesign, webshops, copywriting, SEO, mailings, en fotografie

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
Webatvantage beschikt over een professioneel team gespecialiseerd in verschillende disciplines. Rita - La Petite Rooze