Webshops

We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van webshops en daar zijn we trots op. Wij bouwen overzichtelijke en stijlvolle webshops waar elke gebruiker feilloos zijn of haar weg in vindt. Dankzij een gecertifieerd partnership met de betalingsprovider Ingenico Payment Services (voorheen Ogone) kan uw webshop diverse betalingen aanvaarden. 

Webshops verdubbelen uw verkoop

We hebben reeds jaren ervaring met de ontwikkeling van volledig uitgeruste webshops. Voor wie naast traditioneel ook online wil verkopen, is een deskundig ontworpen webshop een must. In een digitale wereld wordt online verkoop steeds belangrijker. Wij bouwen uw webshop met productoverzicht, winkelwagen, persoonlijke accounts, en online betalingen volgens uw noden. Zo bereiken uw producten en diensten maximaal de doelgroep. 

Webshops voor alle mogelijke betalingen

We bouwen geïntegreerde oplossingen en zijn gecertifieerde partner van de betalingsprovider Ingenico Payment Services, wat het vroegere Ogone was. Zo kan u op de webshop betalingen via VISA, Eurocard, Mastercard, American Express of zelfs bancontact, KBC online, Belfius, ING, ... aanvaarden.

Manager van uw eigen webshop

Ons heel gebruiksvriendelijke backoffice voor webshops stelt de klant in staat om de online shop eenvoudig volledig zelf te beheren. Deze backoffice of CMS hebben wij intern ontwikkeld. Zo beheert u zelf het assortiment van uw webshop zonder enige kennis van programmeren of webdesign.

Het gemak van een totaalconcept

Indien gewenst, kan ook uw kassasoftware en boekhoudprogramma aan de webshop gekoppeld worden. Wij zorgen voor een totaal oplossing. Onze vakmensen zorgen graag voor de totale integratie van uw webshop op uw website. Uw webshop wordt een succes dankzij het vakkundig programmeren van onze medewerkers.

Contacteer Webatvantage voor een professionele webshop in uw voordeel. 

U kan ook bij ons terecht voor webdesign, CMS, copywriting, SEO, mailings, en fotografie

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
De website is online, het nodige is aangepast, de kinderziektes zijn eruit en de eerste mailings zijn al buiten gestuurd. Kristof - E-Trace