Webdesign

Het is geen geheim dat wij graag vormgeven en dit doen met een oog voor detail en een flair voor functionaliteit. Naast onze passie voor pixel-perfectionisme zijn wij sterke supporters van een optimale gebruikservaring. Want, nóg belangrijker dan uw tevredenheid over uw website, is dat van zijn bezoekers. Samen met u vinden wij de juiste formule voor een succesvol online bestaan van uw bedrijf of organisatie.

Webdesign om te surfen met het grootste gemak

Ons professioneel designteam zorgt voor de creatie van stijlvolle ontwerpen. Bovendien stellen wij de gebruiksvriendelijkheid van bij de start centraal in het webdesign. Bezoek onze websites en laat u meedrijven op de verrassende golven van onze creatieve digitale wereld. 

Een professioneel webdesign straalt vertrouwen uit

Een website zorgt voor uw online bestaan, en is het digitaal visitekaartje van uw bedrijf. Een mooie afgewerkte uitstraling is dan ook belangrijk. Bovendien wekt een professionele website het vertrouwen bij de bezoeker, en zet die hem aan tot actie. Wij stellen het webdesign af op uw wensen en noden. Zo kan uw website de bezoeker informeren, aanzetten tot het kopen van producten of diensten, overtuigen om zijn contactgegevens achter te laten, of verder door te klikken.

Creatief webdesign, maar bovenal gebruiksvriendelijk

Om het gewenste doel te realiseren werken we met een gedetailleerd stappenplan. Na het uittekenen van een heldere informatiearchitectuur en een intuïtieve webstructuur kan de webdesigner aan de slag. Op basis van gesprekken met de opdrachtgever en illustraties die hij aanreikt, maakt hij een hedendaags ontwerp dat mooi assorteert met zijn huisstijl. Maar ook in dit stadium blijft de gebruiksvriendelijkheid onder de aandacht.

Webdesign om gezien en gevonden te worden

Een goede website is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Hij is meteen vindbaar, laadt snel op, en is gebruiksvriendelijk in alle toepassingen. Door het toepassen van de webstandaarden zijn onze websites snel doorzoekbaar voor zoekmachines en werken ze feilloos op alle browsers. Onze webdesigners houden hier rekening mee in hun ontwerpen en maken uw website responsive. Het onderhoud van onze websites is dankzij ons zelfgemaakte CMS Mendeleev heel eenvoudig. Zo kan de klant alle inhoud steeds op elk ogenblik zelf aanpassen. 

Contacteer Webatvantage om uit te blinken met verrassend webdesign. Zowel voor uniek webdesign in Oudenaarde, als voor vernieuwend webdesign in Gent ben je bij ons aan het goede adres. 

U kan ook bij ons terecht voor webshops, CMS, copywriting, SEO, mailings, en fotografie

Bekijk ons portfolio Contacteer ons
Ik ben heel tevreden over de goede communicatie! Kelly - BBS