17 feb 17

Teambuilding in de UK met London from a different view

Traditiegetrouw koppelen we het bijwonen van de Awwwards conferentie graag aan een teambuilding. Dat het terug een buitengewone trip zou worden stond dan ook van meet af aan vast. Na de interessante Awwwards conferentie wist de teambuilding alle verwachtingen in te vullen. 

Yesterday is history, today a gift, tomorrow a mystery

Naar goede gewoonte worden de Awwwards afgesloten met een afterparty die deze keer doorging in de oude bibliotheek van Londen. Voor de gelegenheid hadden we onze mooie kostuums aangetrokken zodat we, zoals dat hoort in de UK, stijlvol de nacht konden inzetten. Met de bar open en de muziek aan werd het weekend meteen goed ingezet. Boeiende gesprekken in een losse sfeer vormden de avond. Zaterdag stond ons een mysterieuze teambuilding te wachten waar we op dat moment nog volledig het raden naar hadden. Een raadsel dat enkel groter werd wanneer we net voor het slapengaan nog een bericht ontvangen met de boodschap “Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery”. We konden niet wachten om aan de volgende dag te beginnen.

Londen sightseeing

Het uitgebreide ontbijt in The private room in The Wolseley werd een welgekomen start van een lange en unieke dag met veel sightseeing tussendoor tijdens het onze verplaatsingen van de éne naar de andere locatie. Met maar liefst 96000 stappen op de teller werd het een teambuilding die onze conditie alvast ten goede kwam. Zo ontmoetten we op weg naar Harrods een merkwaardige straatartiest. Het werd meer dan een halfuur lachen met mind blowing truckjes. Van balletjes en kopjes, tot kaarttruckjes en ballonnen, het kwam allemaal aan bod en werd heel ludiek gebracht met grappige uithalen naar het publiek. Wij gaan alvast aan de slag om ze thuis ook even te proberen.

The Phanthom of the Opera

Een musical was voor velen onder ons nog onbekend terrein. Maar een echte klassieker als The Phantom of the Opera wist zelfs de grootste sceptici te overtuigen. Het werd een unieke ervaring die door iedereen vol verwondering gevolgd werd. Het steeds wisselende decor en de vele effecten werkten verbluffend, en het gekende deuntje bleef nog lang naspelen in ons hoofd.

Luidruchtig feesten in stilte

Afsluiter van de dag werd een Silence Disco Party op de 68e verdieping van The Shard. Een sublieme locatie met een adembenemend 360° zicht op de skyline van Londen by night, die ons een unieke belevenis rijker heeft gemaakt.

Zoals dat hoort bij het concept van een silence party, kreeg iedereen een koptelefoon om de muziek van 3 verschillende DJ’s naar keuze te kunnen beluisteren. Een perfecte sfeermaker waarop het team helemaal uit de bol ging zodra de koptelefoons opgezet waren. Al snel was iedereen in beweging en zong iedereen uit volle borst mee met de éne na de andere klassieker die door onze headsets gespeeld werden. Des te groter het jolijt voor wie de koptelefoon even af deed en getrakteerd werd op het confronterende gejank van honderden mensen die luidkeels de hits van de Spice Girls mee kweelden.

Met de verkleurende lichtjes aan de koptelefoons zie je bovendien wie naar welke muziek aan het luisteren is, waardoor je als snel contact hebt met wie naar hetzelfde nummer als jij aan het luisteren is. Hilarisch is ook hoe iedereen elkaar teken geeft wanneer een goed nummer op hun kanaal aan het spelen is. Een ervaring om nog vaak op terug te kijken. Kortom, alweer een meer dan geslaagde teambuilding om nooit te vergeten en waarbij we als sterk team terug klaar zijn om er vol enthousiasme samen tegenaan te gaan. Bekijk zeker ook ons verslagje op de site london.webatvantage.be