26 aug 16

Buitengewone teambuilding in NYC

De teambuilding in Barcelona en het bijwonen van de conferentie Awwwards 2015 is ons lang bijgebleven. De vraag werd dan ook gesteld of deze fantastische en leerrijke uitstap voor herhaling vatbaar zou zijn. Het antwoord kregen we toen enkele nummers als “Empire State Of Mind”, “Englishman in New York” en “New York, New York” door de boxen van het kantoor weergalmden. Webatvantage zou ook present zijn op de Awwwards 2016 in NYC! 

Warm welkom in de Big Apple

De trip naar NYC werd een hele ervaring op zich en stond voor verschillende collega’s reeds lang op het verlanglijstje. Op 15 juni was het dan zover en kregen we de grote stad te zien. Een bezoekje aan  de Brooklyn Bridge, de Empire State building, Wall Street, Central Park, Fifth Avenue, WTC-memorial en de Freedom Tower mochten hierbij uiteraard niet ontbreken. En de Big Apple ontving ons met open armen en onder een stralende zon.

Goed gevuld programma

Op woensdag kwamen we aan in ons hotel in NYC waarna we meteen de stad gingen verkennen. Donderdag en vrijdag waren goed gevuld met het programma van de Awwwards. Zaterdag en zondag kregen we dan de tijd om de stad echt in team te ontdekken. Een bezoek aan de ‘9/11 memorial’, die speciaal werd opgericht voor de slachtoffers van de aanslag in 2001, werd een aangrijpend moment dat iedereen bijbleef.

Memorabele 5-daagse teambuilding

Het bezoek aan NYC bezorgde ons ook vele grappige momenten met collega’s. De talrijke “Laten we een sprong in de lucht maken”-foto’s zijn hier getuige van. Alsook deze van de menige gezellige babbels met een lekker drankje.

Het volgen van de voetbalmatch België – Ierland van het EK in een Belgische bar was er zo eentje van. We kregen er samen met andere Belgische supporters een stevig Belgisch ontbijt met de fantastische combinatie van frietjes met koffie. Het werden formidabele lange dagen. De stad die bekend staat als de stad die nooit slaapt, bleek tijdens ons bezoek zijn naam niet gestolen te hebben.

Ook de boottrip naar het vrijheidsbeeld zal niet vergeten worden. Met “Livin on a prayer” van Bon Jovi op de achtergrond en met behoorlijke vaart bracht de boot “The Beast” ons een fantastische herinnering bij.

Back to real life

Moe maar tevreden na dit meerdaagse avontuur gingen we na een dagje rusten terug aan de slag met een hele rugzak aan nieuwe ideeën. Op de jetlag na, werd het ronduit een fantastische ervaring. Maar die jetlag nemen we er uiteraard met plezier bij. Als afsluiter stellen de collega’s dan ook vol enthousiasme graag opnieuw dezelfde vraag. To be continued? 

Deze fantastische website werd hierrond gebouwd, je kan er oa. mooie wallpapers van NYC downloadenhttp://nyc.webatvantage.be/en/home