01 aug 14

Webatvantage in het nieuw

Webatvantage onderging een totale make-over. Vol enthousiasme hebben we als team de voorbije periode onze krachten gebundeld om te komen tot een uniek resultaat. 

Opgetogen stellen we onze nieuwe website en huisstijl voor. Ga op ontdekkingstocht, en drijf mee op de creatieve golven van onze designers die u loodsen door de nieuwste digitale trends. 

Totale make-over

Terwijl ons team steeds groeit, en ons kantoor hierdoor verder uitbreidt, begon ook onze website om een make-over te vragen. Daarom kregen onze designers vrij spel en lieten ze met plezier hun creativiteit los op dit project. Voor de uitwerking konden ze ten volle rekenen op de hulp van alle collega’s. Zo is onze nieuwe website een feit geworden. 

Behalve een nieuwe website, creëerden onze designers ook een nieuwe actuele huisstijl. Omdat we het oude wat ontgroeid waren, zit Webatvantage zo in een nieuw jasje dat haar intussen beter past. 

Digitale vraag, responsive antwoord

Geen trend die ons onopgemerkt voorbijgaat. De voornaamste nieuwe digitale technieken passen we daarom ook toe in onze site. De belangrijkste evolutie naar de toekomst is het stijgend gebruik van mobiel internet. Terwijl iedereen het steeds drukker heeft, blijft de vraag rijzen om internet overal, op elk moment, en op verschillende mogelijkheden te raadplegen. 

Volledig responsive websites en webshops bieden het antwoord.  Zo wordt de toegang eenvoudig gegarandeerd, de leesbaarheid aangepast aan de mogelijkheden van de toestellen, en de toepassing afgestemd op de noden van de gebruiker. Het bekijken van een website of webshop via pc, laptop, tablet, of smartphone vraagt steeds andere noden. Onze nieuwe website vormt het perfecte voorbeeld van een responsive site. Met onze uitgebreide ervaring werken wij ook uw verhaal graag responsive uit. 

In leven geblazen op sociale media

Onze aanwezigheid op diverse sociale media heeft even op een lager pitje gestaan. Vanaf vandaag zijn we weer helemaal sociaal actief. We zijn te vinden op Facebook, te raadplegen op LinkedIn, en te volgen op Twitter. We zijn ook actief op Instagram, en hebben een Dribble Account. Onze niet te missen projecten zijn te bewonderen in onze portfolio. Maar ga zeker tijdig op Facebook kijken, om steeds onze recentste realisaties te bewonderen. Wij zijn er met plezier terug!