Webatvantage in het nieuw

Webatvantage in het nieuw

Gepost op 01.08.14 - Nieuwe website, Nieuwe huisstijl, Webatvantage

Webatvantage onderging een totale make-over. Vol enthousiasme hebben we als team de voorbije periode onze krachten gebundeld om te komen tot een uniek resultaat. 

Opgetogen stellen we onze nieuwe website en huisstijl voor. Ga op ontdekkingstocht, en drijf mee op de creatieve golven van onze designers die u loodsen door de nieuwste digitale trends. 

Lees verder
Google voert het recht in om vergeten te worden

Google voert het recht in om vergeten te worden

Gepost op 18.07.14 - Recht om vergeten te worden, Google

Google staat van in het begin achter het recht op vrije informatievergaring. De enige uitzondering die Google hierop maakte, is links naar informatie die door een rechtbank als onrechtmatig verklaard is, gestolen content, persoonlijke informatie die de betrokkene niet vrijwillige publiceerde, en materiaal met publicatieverbod.

Het Europese Hof heeft hier nu ook aan toegevoegd dat iedereen het recht kan inroepen om vergeten te worden, en kan eisen dat Google informatie en links verwijdert, waarin hun namen voorkomen en deze informatie buitensporig, ontoereikend, of irrelevant is. In deze gevallen kan Google nu ook verplicht worden om links naar websites met gevoelige persoonsgegevens te verwijderen uit de zoekresultaten. 

Lees verder