5 tips over hoe beeldmateriaal uw webshop doet uitblinken

5 tips over hoe beeldmateriaal uw webshop doet uitblinken

Gepost op 22.05.15 - webshop

Wanneer een consument een webshop bezoekt, wil hij graag een zo goed mogelijk beeld van zijn potentiële aankoop. Daarom is niets zo belangrijk voor een webshop als het weergeven van professionele afbeeldingen van de aangeboden producten. 

Lees verder
Pagina niet gevonden… En nu?

Pagina niet gevonden… En nu?

Gepost op 24.04.15 - 404

Voor een website is het hebben van een goede 404 pagina al even belangrijk als SEO of professionele content. Bezoekers belanden om verschillende redenen op een 404, maar het is wat je er mee doet dat telt. 

Lees verder
Test of je site klaar is voor de Google update op 21 april

Test of je site klaar is voor de Google update op 21 april

Gepost op 02.04.15 - Google

Google zorgt er voor dat haar zoekresultaten steeds zo goed mogelijk weergeven wat gezocht wordt. Haar kwaliteit garandeert ze onder meer met updates. De aangekondigde update van 21 april focust op mobielvriendelijkheid. Met een eenvoudige test van Google weet je meteen of je site aan de vereisten voldoet. 

Lees verder
Teambuilding in Barcelona

Teambuilding in Barcelona

Gepost op 09.03.15 - ontspanning, Webatvantage, Awwwards, Barcelona, teambuilding

Het is een kunst om het nuttige aan het aangename te koppelen. Op de vooraanstaande Awwwards conferentie worden alle nieuwste digitale trends en technologieën besproken. Deze ging dit jaar door in Barcelona, en wij waren er maar wat graag bij. Zo ontstond het idee om al wat vroeger te vertrekken richting zuiden voor een luxueuze teambuilding. 

Lees verder
Verslag van prestigieuze Awwwards 2015 in Barcelona

Verslag van prestigieuze Awwwards 2015 in Barcelona

Gepost op 06.03.15 - webdesign, Awwwards, Barcelona, trends, Picture Element, stupid side projects

Jaarlijks vormen de Awwwards een niet te missen ontmoetingsplaats voor webdesigners om de nieuwste ontwikkelingen, technieken, en ervaringen te delen. De verwachtingen lagen hoog van ons bezoek aan de conferentie, maar we bleven er letterlijk en figuurlijk niet op ons honger zitten. Er werd ons een overvloed aan overheerlijke tapas geserveerd. En ook op gebied van nieuwe trends en interessante weetjes, werden we op onze wenken bediend. De boeiende sprekers van onder andere Google, Microsoft,  Adobe, en Spotify losten onze hoge verwachtingen ruimschoots in. Hun inspirerende voordrachten die getuigden van veel professionalisme en passie zijn aanstekelijk. 

Lees verder
Webatvantage verhuist naar Barcelona!

Webatvantage verhuist naar Barcelona!

Gepost op 18.02.15 - webdesign, Webatvantage, Awwwards, Barcelona, trends

Webatvantage streeft er ijverig naar om steeds optimale producten en diensten te leveren aan haar klanten. Daarom gaan wij internationaal op zoek naar alle nieuwe ontwikkelingen en trends binnen onze sector. Wij zijn dan ook blij te melden dat wij zullen deelnemen aan de Awwwards-conference in Barcelona! Daarna komen we uiteraard gewoon terug naar huis, maar niet zonder een arsenaal aan waardevolle tips en tricks.

Lees verder
Webatvantage in het nieuw

Webatvantage in het nieuw

Gepost op 01.08.14 - Nieuwe website, Nieuwe huisstijl, Webatvantage

Webatvantage onderging een totale make-over. Vol enthousiasme hebben we als team de voorbije periode onze krachten gebundeld om te komen tot een uniek resultaat. 

Opgetogen stellen we onze nieuwe website en huisstijl voor. Ga op ontdekkingstocht, en drijf mee op de creatieve golven van onze designers die u loodsen door de nieuwste digitale trends. 

Lees verder
Google voert het recht in om vergeten te worden

Google voert het recht in om vergeten te worden

Gepost op 18.07.14 - Recht om vergeten te worden, Google

Google staat van in het begin achter het recht op vrije informatievergaring. De enige uitzondering die Google hierop maakte, is links naar informatie die door een rechtbank als onrechtmatig verklaard is, gestolen content, persoonlijke informatie die de betrokkene niet vrijwillige publiceerde, en materiaal met publicatieverbod.

Het Europese Hof heeft hier nu ook aan toegevoegd dat iedereen het recht kan inroepen om vergeten te worden, en kan eisen dat Google informatie en links verwijdert, waarin hun namen voorkomen en deze informatie buitensporig, ontoereikend, of irrelevant is. In deze gevallen kan Google nu ook verplicht worden om links naar websites met gevoelige persoonsgegevens te verwijderen uit de zoekresultaten. 

Lees verder